Baanreglement

De tennisbanen zijn geopend van 08.00 tot 23.00 uur.

De tennisbanen zijn toegankelijk voor alle leden, tenzij er les gegeven wordt of de banen door het bestuur van ZTV zijn gereserveerd voor onderhoud, competitie, toernooien, kampioenschappen, enzovoorts. Deze gereserveerde uren worden aangegeven op het digitale afhangbord (via KNLTB.ClubApp).

Bij slecht weer en slechte baantoestand heeft het bestuur of de baanbeheerder het recht het tenniscomplex te sluiten.

Op sneeuw en bij dooien na vorst mag er niet op de banen getennist worden.

Leden en gastspelers zijn verplicht de accommodatie netjes te onderhouden en achter te laten. Eventuele beschadigingen dienen onmiddellijk aan het bestuur of de baanbeheerder gemeld te worden.

Iedereen is verantwoordelijk voor eigen kleiding en sportartikelen. Het bestuur is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of stuk gemaakt eigendommen van leden en gastspelers.

Schade, moedwillig door leden of gastspelers veroorzaakt, wordt door het bestuur verhaald op de betreffende leden of gastspelers.

Op de tennisbanen zijn tennisschoenen of gelijkwaardig schoeisel met geschikt profiel verplicht.

Alvorens te gaan tennissen worden leden en gastspelers geacht het baanreglement gelezen te hebben, te kennen en er zich aan te houden.

De baanverlichting mag uiterlijk tot 23.00 uur branden; uitgezonderd hierop zijn toernooien en wedstrijden.

Voor iedere lamp van de baanverlichting is er één schakelaar (achter de bar in de hoek, rechts naast de grote koelkast). 

Vergeet niet alle verlichting en verwarming uit te schakelen bij het verlaten van het tenniscomplex en het clubgebouw. Vooral de verwarming blijft soms onnodig branden; dit is slecht voor het milieu en kost ZTV onnodig veel geld.

Tennislessen, competities en toernooien hebben altijd voorrang op het reguliere tennis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 544 352 080

Zieuwentse Tennis Vereniging

Werenfriedstraat 30A
7136 LZ Zieuwent